2013. október 25., péntek

Kórházlátogatás

Sokat gondolkodtunk azon, hogy milyen önkéntesprogramot válasszunk. Segítséget is kértünk.
Gondoltunk arra, hogy esetleg elmegyünk a Latorca partján szemetet gyűjteni, a podheringi emlékmű környékét takarítani, fát ültetni, de végül a kórházmisszió mellett döntöttünk.
Csütörtökön csapatunkkal elmentünk a munkácsi gyermekkórházba, ahol meglátogattuk a beteg gyerekeket. Előtte gyűjtést szerveztünk iskolánkban. Végigjártuk az osztályokat, és megkértük a diákokat, hogy a felesleges, de jó állapotú játékaikat hozzák el, és ezzel segítsék a beteg gyerekeket. Másnap ismét végigjártuk az osztályokat és begyűjtöttük az összegyűlt játékokat. Örültünk, hogy segítenek iskolánk tanulói. Nagyon sok játékot kaptunk, amit délután szét is válogattunk. Legalább 7 nagy zsáknyi gyűlt össze.
A kórházban báboztunk, hoztunk kifestőket, origami papírokat, lufikat, volt aki gitározott, zsonglőrködött, különböző rubikkockákat rakott ki, játszott a gyerekekkel, rajzolt, stb.
Nagyon jó volt látni, hogy a gyerekek élvezték ottlétünket és örülnek a sok játéknak. Jól esett játszani egy kicsit velük. Szerintünk ez a kórház-misszió jó ötlet volt és a gyerekeken látszott, hogy nagyon hálásak.

by:  DemokRákóczi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése